STOP Carieră! Educație Comunitară Blog Donații Echipă Contact

03 Martie 2023

Proiectul "Atelier Laborator Tehnologic"

Fundaţia Valea Bistriţei în parteneriat cu Liceul Tehnologic "Constantin Brâncuşi" din Peştişani, va demara proiectul "Atelier Laborator Tehnologic", în cadrul căruia ne propunem să dotăm o sală a Liceului Tehnologic "Constantin Brâncuşi" din Peştişani cu: mese de lucru și scaune pentru elevi, catedră și scaun pentru profesor, dulap de birou, imprimantă 3D, tablă de scris (ceramică magnetică), Xerox multifuncțional, laptopuri, aparat pentru plastifiat, aparat de îndosariat cu spiră metalică, boxa portabila, pentru că ne dorim să pregătim elevii din comuna Peștișani, pentru a utiliza și accesa mai ușor tehnica digitală, acesta fiind motorul de cunoaștere al zilelor noastre. Astfel vom realiza mai multe ateliere de artă digitală, făcându-i să înțeleagă că tehnologia digitală este una benefică, ce îi poate ajuta în orice domeniu (mediu, arte, design, proiectare etc).

Atelierul va fi dotat pentru facilitarea și ușurarea viitoarelor proiecte și activități realizate de Fundația "Valea Bistriței", pentru educarea și conștientizarea tinerei generație de importanța pozitivă a tehnologiei informaționale.

Obiectivele noastre sunt:
 - Stimularea interesului pentru tehnologia informatică;
 - Evidențierea posibilităților creative ale copiilor și a modalităților de exprimare;
 - Stimularea creativității și a imaginației elevilor;
 - Valorizarea abilităților sociale;
 - Dezvoltarea și exersarea abilităților de comunicare deschisă și eficientă precum și cultivarea independenței în gândire și exprimare;
 - Dezvoltarea unei atitudini pozitive față de mediul on-line.

Acest proiect a fost implementat de Fundația Valea Bistriței, sub coordonarea organizației Station Europe și finanțat de Romanian United Fund. Printr-un grant în valoare de 20.000 $.
Beneficiar/partener educațional: Liceul Tehnologic "Constantin Brâncuși" Peștișani.


U
PDATE 03 Martie 2023


Astăzi 01.03.2023, Fundația “Valea Bistritei” în parteneriat cu Liceul Teologic “Constantin Brancusi” din Pestisani, a finalizat proiectul "Atelier Laborator Teologic", în cadrul căruia am dotat o sală a Liceului Tehnologic "Constantin Brâncuşi" din Peştişani cu: mese de lucru și scaune pentru elevi, catedră și scaun pentru profesor, dulap de birou, imprimanta 3D, tablă de scris (ceramică magnetică), Xerox multifuncțional, laptopuri, aparat pentru plastifiat, aparat de indosariat cu spiră metalică, boxa portabila.
Susținem proiectele în acest sens și ne bucurăm mult când observăm ca ni se alatura inițiativelor cât mai multe organizații. Împreună putem face mai mult, mai bine!