STOP Carieră! Educație Comunitară Blog Donații Echipă Contact

17 Februarie 2023

Connecting Valea Bistriței

În perioada 17-19 februarie, echipa Fundației "Valea Bistriței" s-a aflat în București, alături de partenerii de la Station Europe și Asociația Comunitățile Viitorului, pentru a pune la punct viitoarele proiecte. Connecting Valea Bistriței este un proiect finanțat de Romanian United Fund , care își propune să rezolve problemele de mediu cu care se confruntă comunitățile locale din Valea Bistriței. Fundația Valea Bistritei are potențialul de a contribui la schimbarea pozitivă în regiune, propunând soluții durabile și activând comunitățile locale din regiune.

A urmat vizita la un studio Useful, unde s-au realizat fotografii de echipă și s-au înregistra câteva mini videouri despre proiectele Fundației în comunitate.

Călătoria noastră s-a încheiat la sediul principal al Fundației, situat în strada Popa Tatu, nr.18, unde ne-am întâlnit cu domnul Sorin Ignat, care ne-a aratat noile amenajări din cladire.

Susținem proiectele în acest sens și ne bucurăm mult când observăm ca ni se alatura inițativelor cât mai multe organizații. Împreună putem face mai mult, mai bine.

Pentru a realiza aceste țeluri, suntem deschiși inițiativelor de orice fel care să înglobeze activitățile și obiectivele Fundației Valea Bistriței. Orice idee va fi analizată și studiată de echipa noastră, deci nu ezitați să ne contactați cu idei!