STOP Carieră! Educație Comunitară Blog Donații Echipă Contact

15 Noiembrie 2022

Rolul sectorului ONG in județul Gorj provocări și perspective. 

Joi, 10 noiembrie, la Biblioteca Județeană "Christian Tell", câteva zeci de persoane,  ong-iști, reprezentanți ai autorităților publice, parteneri sociali, mediul politic și tineri voluntari implicați în societate, au participat la Conferința "Rolul sectorului ONG in județul Gorj provocări și perspective" organizată în cadrul proiectului Gorj Civic Hub.

  Este un început de dialog, constructiv,  și cu speranță că în curând va exista o colaborare între părți. 

  Cu toții au un scop comun: dezvoltarea comunității. Alexandru Kelemen reprezentant al Coalției Valea Jiului ne-a împărtășit din experiența lui. Coaliția  Valea Jiului este formata din 22 ONG-uri care "vorbesc aceeași limbă" și care se ajută, elaborează strategii și cel mai important iau parte la procesul decizional în Valea Jiului.

 Fundația “Valea Bistriție” a avut doi reprezentanți la această întâlnire, respectiv Adriana Lidia Narban și Andreea Dediu. Membrii Fundației agreează ideea de dezvoltare a comunității, comunicarea la nivelul tuturor ONG-urilor  din județ ar face mult mai facilă dezvoltarea proiectelor viitoare, schimbul de informații și încheierea parteneriatelor.