STOP Carieră! Educație Comunitară Blog Donații Echipă Contact

21 Decembrie 2022

Festivitatea de premiere ​​​​​Eco Crăciun

Luni, 19 decembrie 2022, a avut loc concursul "Eco Crăciun", organizat de Fundaţia Valea Bistriţei în parteneriat cu Liceul Tehnologic "Constantin Brâncuşi" din Peştişani. Concursul s-a desfășurat în Centrul Local de Informare Turistică din Peștișani. La concurs au participat 25 de echipe, fiecare echipă fiind formată din 3 elevi. Toți elevii participanți și câștigătorii concursului desemnați de cei șapte membrii ai juriului au fost premiați.

Festivitatea de premiere s-a încheiat cu un recital de colinde, susținut de grupul folcloric "Gorjencele" al Liceului de Arte "Constantin Brăiloiu" din Târgu-Jiu, sub îndrumarea doamnei profesor, Nicoleta Lăcatușu.

Mulțumim conducerii Liceului Tehnologic "Constantin Brâncuşi" din Peştişani, Facultății de Inginerie din cadrul Universității "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu, Primăriei Peștișani, Asociația pentru Democrație Educație Respect - ADER, Comitetului de părinți din cadrul Liceului Tehnologic "Constantin Brâncuşi" din Peştişani, Liceul de Arte "Constantin Brăiloiu" din Târgu-Jiu, SC Ginivișa SRL, Station Europe, RUF –Romanian United Fund și domnului fotograf Tivig Alin.